Derfor bør du lease istedenfor å eie

De siste årene har vi som privatforbrukere allerede begynt å se etter alternativer til å eie. Vi vil ha enkel tilgang til ressurser, men begynner samtidig å innse at det ikke gagner hverken samfunnet vårt eller oss å ha ressurser stående.

Det er er en utvikling vi også allerede ser tydelig på GoMore. I fjor har vi i Skandinavia gitt flere tusen tilgang til en bil som de selv ikke eier. Enten gjennom privat bilutleie eller gjennom det vi kaller GoMore Leasing. Via GoMore Leasing får du bil + forsikring + service under en privat leasingavtale. Og hvorfor er vi stolte over det? Jo, for vi er den første aktøren på markedet som har gjort det mulig for leasingtakere å dele bilen med flere. Nemlig gjennom bilutleie på GoMore.

GoMore Leasing vokser på markedet, sammen med privatleasing i sin helhet. Årsaken er hovedsakelig basert på to faktorer.

Økonomi

Du kan spare mye penger ved å lease eller låne. Og stadig færre nordmenn eier sin egen bil i følge Aftenposten.

“Mer en bruksting enn en statusting”

At du sparer på å lease grunnes først og fremst i at man ikke får verdiminskningen av en helt ny bil, som allerede etter de første årene mister mye av verdien sin. Har du kjøpt helt ny bil får du sjelden hele investeringen tilbake og mister mange tusenlapper. Som et alternativ kjøper mange en brukt bil, hvor verdifallet ikke er like stort eller allerede realisert. Ulempen med brukte biler er at du kan få dyre verkstedsregninger fordi eldre biler ofte trenger mer service og reservedeler.

Skulle du i stedet lease en bil, får man tilgang til en bil til en fast månedlig pris. Du vil derfor alltid ha oversikt over hvor mye du betaler for bilen, uten å måtte regne med utgifter og avskrivninger.

En annen fordel med leasing er at en leasingbedrift ofte kan få tilgang til bedre innkjøpspriser, finansiering og serviceavtaler sammenlignet med en privatperson. Noe som leder til at den samlede prisen for bilen blir lavere og derfor også månedsprisen.

Enkelhet

Bortsett fra det faktum at det ofte er billigere å leie en bil i stedet for å kjøpe bil, er det også oftere enklere og mer praktisk.

På GoMore inkluderer alle leasingavtaler bil + bilforsikring + service i månedsprisen. Dette betyr at du ikke trenger å tenke på å ordne og betale for bilforsikring, og heller ikke å undersøke verksteder og prisen for service. I dialog med leasingpartneren får du all nødvendig informasjon om bilen og avtalen din.

På GoMore kan man også velge mellom ulike typer avtaler. Lease en bil i den perioden i livet du trenger den, på en 12-48 måneders kontrakt. Antallet mil inkludert i avtalen, er regulert ut fra hvor mye du planlegger å kjøre. Når leasingavtalen er over, returnerer du bilen der du hentet den og kan få en ny bil som passer dine nye behov.

I tillegg til de økonomiske fordelene er enkelheten det de fleste verdsetter høyt. Det er altså derfor du bør lease i stedet for å eie.

Hvis du vurderer om leasing er noe for deg, les mer om leasing via GoMore her eller registrer deg for vårt nyhetsbrev, så får du informasjon om når vi lanserer nye biler som er klare for nye leasingtakere.

Vil du snakke direkte med noen av oss på GoMore? Skriv til support@gomore.no så svarer vi på dine spørsmål!