Lease og lei ut med GoMore

Kjære GoMore-medlem,

I år vil vi satse mer på GoMore Leasing,  og her vil jeg fortelle litt om grunnen til det.

Først og fremst – hvorfor lease en bil?

Generelt kan man se at er verden på vei mot at folk heller vil ha adgang på produkter fremfor å eie dem. For eksempel abonnerer vi på Netflix og Spotify i stedet for å kjøpe innholdet til odel og eie. På samme måte tror vi at det å eie en bil snart er noe som tilhører fortiden.

Om du vil ha bil uten risikoen og arbeidet et bilkjøp innebærer, er kanskje leasing det riktige for deg.

Leasing vil si at du betaler for å bruke bilen i en viss periode, men at det ikke er deg som eier bilen. Bilen eies av et leasingselskap som stiller bilen til rådighet for deg (som om den faktisk var din).

Leasingselskaper er eksperter i å kjøpe og selge biler. Det er det de kan! De kjøper inn store mengder biler, og har derfor tilgang på billig finansiering og andre skalafordeler. Dette gjør at leasing er lettere og ofte billigere å eie enn om du selv skal handle og finansiere bilen. Spesielt hvis du vil ha en ny bil.

Samtidig kan flere skifte til miljøvennlige og teknologisk “state-of-the-art”-biler.

Så hvorfor GoMore Leasing?

GoMore Leasing er det lykkelige ekteskapet mellom delingsøkonomi og leasing. Hos GoMore kan du lease en bil og leie den ut når du ikke trenger den selv. Hvis du vil!

Det vil si at du lett kan få en bil med alt inkludert, og spare på regningen ved å la andre leie den.

Alle leasingbilene leveres med forsikring, service og vedlikehold, og de har ingen startleie. Siden kontraktene er relativt korte, trenger du ikke binde deg til lengre enn du kan planlegge.

Våre leasingkunder leier i gjennomsnitt ut bilen sin så de dekker halvparten av leasingkostnaden – spesielt hvis de bor steder hvor det er mange som ikke har sin egen bil. I tillegg til å “hjelpe” din egen økonomi, hjelper du nabolaget med transport!

Vi tror biler er til for å deles, og ved å gjøre det får vi gode opplevelser og mer ut av resurssene våre.

Se vårt utvalg av nye og brukte leasingbiler her og ring oss på 21 98 48 98 hvis du lurer på noe eller bare vil si hei. Det kan du også gjøre på support@gomore.no.