Nytt i 2019!

På GoMores produktavdeling jobber vi kontinuerlig med forbedringer som gjør det enda enklere å leie og leie ut bil. Allerede nå kan vi avsløre noen av de tingene vi ser frem til å dele med deg i 2019.

I løpet av 2019 vil utleiere kunne tillate “instant” booking av bilene deres. Da kan utleiere markere de periodene bilen garanti er ledig og la leietakere bestille umiddelbart. Utleiere unngår å svare på leie forespørsler og kan forvente å få bilen utleid oftere ettersom det ikke lenger vil være nødvendig for leietakere å forespørre andre biler.

Utleiere som foretrekker å leie uten “instant” booking kan selvfølgelig fortsette å leie ut ved å godta forespørsler manuelt.

En annen funksjon vi ser frem i mot å kunne lansere er “GoMore Nøkkelfri”, der du kommer til å kunne åpne og låse bilen gjennom GoMore-appen. Da slipper bileier og leietaker å møtes fysisk for å overlevere/motta bilnøkkel. De første nøkkelboksene blir installert i Danmark i første halvdel av 2019 der vi tester konseptet før det lanseres på andre markeder.

Ser vi bak på 2018, kom vi med enda flere nye funksjoner for bilutleie. Vi lanserte blant annet et nytt steg i den digitale leiekontrakten, der det ble mulig som bileier å få automatisk betaling for ekstrakostnader fra utleieperioden, eksempelvis ekstra km og bompenger. I tillegg ble det mulig å ta bilder av eventuelle skader direkte i appen ved tilbakelevering av bil.

I tillegg ble leiekontrakten ble oppdatert med automatisering av tilleggskostnadene som kan oppstå i en leieperiode. Som for eksempel hvis en leietaker har kjørt flere kilometer enn det som ble beskrevet i kontrakten. I tillegg er det blitt mulig å ta bilder av skader direkte i appen.

Til slutt, i desember, lanserte vi en funksjon som gjør at utleiere kan spesifisere hvilke dager og når på dagen de kan overlevere og motta bilnøkler. Dette gjør at utleiere får mer relevante forespørsler, og gjør det lettere for leietakere å finne en bil når de trenger det.

Vi gleder oss til å lansere initiativene nevnt ovenfor i 2019 og ser frem til å få enda flere mennesker til å dele bilene sine. Du hører mer 🙂