Samkjøring er Fremtiden

Samkjøring er populært mange steder i Europa, og noe vi tror Nordmenn vil få glede av. Å dele er fremtiden og det er er mange fordeler ved å kjøre sammen! Gjør noe fint for miljøet og lommeboken, opplev noe nytt og møt spennende mennesker du ellers kanskje ikke hadde møtt! Krydre hverdagen og kjør med andre til og fra jobb, hytta og andre byer. Er du enda ikke overbevist?
Les om fordelene ved samkjøring:

  • Miljøvennlig

Altfor mange Nordmenn kjører alene i bilen, noe som betyr at veldig få biler bruker sin fulle transportkapasitet. Ved å benytte seg av samkjøring kan vi redusere mengder biler på veiene og spare vår kjære planet for opp til ¾ av dagens utslipp. Mindre kø på veiene blir det også!

  • Økonomisk

Ved å kjøre flere sammen i en bil blir bilturen billigere for alle parter. Ved at alle passasjerer betaler en liten sum til sjåføren vil kostnadene for bensin og bompenger bli mindre for sjåføren og passasjerene vil komme seg fra A til B for en billigere penge enn med tog og buss. Det betyr at du har mer penger igjen til å bruke på andre ting.

  • Fleksibelt

Busser og tog er avhengige av å følge tider og regler, men samkjøring gir plass til fleksibilitet. Her gir GoMore passasjerer og sjåfører muligheten til å kommunisere og finne ut av eventuelle ruteendringer, tids-endringer, bagasje-endringer osv.  Visste du blant annet at det i Danmark finnes holdeplasser for GoMore biler?

  • Sosialt

Med GoMore kan man reise med likesinnede åpne, nysgjerrige og eventyrlystne mennesker. Ikke bare kan en ellers kjedelig biltur bli hyggelig og underholdende, men man kan stifte nye vennskap, skape nye romantiske historier, finne nye reisepartnere eller utvikle sitt yrkesnettverk. Det finnes GoMore brukere for alle smaker, noen prater mye, noen lite, noen hører på musikk og noen radio/podcast. Finn dine mennesker ved å lese på profilen til dine med GoMore-brukere.

  • Brukervennlig

Aldri har det vært enklere å kjøre med andre! Du har GoMore i lommen og kan booke/tilby skyss og kommunisere med sjåfør og passasjer i appen. I tillegg er tjenesten tilgjengelig på desktop for en enda mer oversiktlig opplevelse.

GoMore vet at samkjøring kan virke “skummelt” og “usikkert” men vi forsikrer deg om at vi har tilrettelagt alt for å gi deg en hyggelig og trygg tjeneste og sikre deg en god opplevelse!

Book eller tilby skyss her!