Vi er Stolte av Vårt Univers!

På GoMore har vi et hyggelig, morsomt og trygt samfunn for å skape et grønnere, mer sosialt og triveligere Norge. Ved å dele på ressursene våre bruker vi det vi allerede har bedre og bidrar til at flere kan reise både enklere og billigere.

For å skape et trygt og velkommende community vil vi sette forutsetningene for at brukerne våre skal kunne lære hverandre å kjenne, for at ukjente skal bli kjente.

Slik kommer våre brukere nærmere hverandre:

Vurderinger & Kommentarer

GoMore gjør det mulig for begge parter å anbefale hverandre etter de har delt bil med hverandre. Man får rangere hverandre fra 1-5 stjerner og kan legge til en kommentar om opplevelsen sin. Snittet på 4,5 viser at de fleste virkelig har gode opplevelser på GoMore.

Bilder & Alder

Brukerprofilene på GoMore inkluderer den informasjonen du trenger for å få et førsteinntrykk av personen du skal dele bil med. Vi oppfordrer alle å angi alder, profilbilde pluss litt informasjon om seg selv som yrke, utdannelse og interesser.

Profiler via sosiale medier

Når man registrerer seg på GoMore kan man registrere seg med Facebook profilen sin. Det gjør at informasjonen man har der enkelt kan deles på GoMore. Mer enn 50% av brukerne har laget profilene sine via Facebook.  

Bekreftede personopplysninger

Vi på GoMore dobbelsjekker personopplysningene før en transaksjon, for å sikre betaling, men også opplysninger som ID og førerkort når en bruker vil leie bil.

Åpen kommunikasjon mellom brukere

På GoMore kan brukere enkelt skrive til andre brukere gjennom vår meldingsfunksjon. Der kan man avtale tid og sted før en booking blir ferdigstilt.

Et sted for alle

Vi vil med andre ord at GoMore skal være et sted for alle, der naboer skal kunne dele, både innenfor og utenfor landegrenser.

Til sammen med Sverige og Danmark har vi over 1 million brukere som deler reiser og biler for et grønnere, men også mer sosialt Skandinavia!

Bli med og del du også!