Vi som deler – Björn

I vakre omgivelser i Molde kan du leie bilen til Björn. Björn har siden sommeren 2017 leid ut bilen sin på GoMore snart 30 ganger og er en populær GoMore utleier! Björn jobber som byplanlegger, men elsker å reise og å fotografere på fritiden, i tillegg til å møte nye mennesker gjennom GoMore.

“Anbefales 110%”

Björn leier ut bilen på GoMore da han bor i gangavstand til jobben og går eller sykler dit. Bilen står derfor stille på parkeringsplassen store deler av året. Björn ønsker ikke å selge da han bor i distriktet og vil ha muligheten til impulsive spontanturer.

“En spontan tur til Østersund fra Molde er ikke noe uvanlig for meg”

Å leie ut bilen når den ikke blir brukt er økonomisk gunstig og sponser reiser og turer både rundt i Norge og resten av verden.

I løpet av GoMore-karrieren har Björn møtte mange forskjellige mennesker. Alle leieforhold er forskjellige, noen samtaler korte og andre er lange. Han har flere leietakere som kommer tilbake regelmessig. En jobber i området og leier bil når han behøver bil fra tid til annen og så er det to familier som leier bilen når de er på besøk hos familie i Molde. Nå har det blitt rutine og han vet hvilket fly de tar og tider og steder for avlevering og henting av bil.

“Det er veldig hyggelig med folk som er fornøyde og kommer tilbake!”

Björn i sin Volvo V50

Björn møter mange spennende mennesker og spesielt er det spennende leietakere som kommer inn til Molde med cruisebåt. Han har en internasjonal gruppe leietakere og i tillegg til nordmenn har han leid bilen ut til folk fra Tyskland, USA, Island, Israel og Italia.  En gang hadde han to islandske brødre som skulle frakte en båt fra området til Island og brukte bilen hans under forberedelsene. Det er spennende å høre hva folk driver med og han anbefaler alle som leier ut bilen sin å ta seg 5 minutter til en liten prat med leietakerne.

Björn sier de fleste som kommer til Molde reiser til Geiranger, Trollstigen og Atlanterhavsvegen. Derimot vil han anbefale og ta seg en tur som går Eresfjord – Eikesdalen og så Aursjøvegen. Det er som Trollstigen, bare bedre! Turen byr på utrolig landskap og utsikt fra Aurstaupet før man kjører ned til Sunndalsøra. Fra Molde er det ca. 255 km rund (han inkluderer derfor 260 km i leien). Veien er åpen om sommeren og han anbefaler virkelig å ta turen! Selv tar han turen minst en gang i året og synes det er helt greit at bilen blir litt skitten av den flotte turen.

Aurstaupet

Lei bilen til Björn her og opplev Molde og omegn!